Hansa Byggpartner, är ett traditionellt byggnadsföretag som är nischat mot bensinstationer & butiker. Vi utför service, underhåll samt om- och tillbyggnationer på bensinstationer.

Vi är ett snabbt växande team som har flera gemensamma nämnare, vi gillar att vara ett serviceföretag i ordets rätta bemärkelse och vi har alla en speciell känsla för bensinstationer och butiker. Det är också stimulerande att som serviceentreprenör få vara med i en ständig utveckling av nya koncept och produkter inom branschen.

Vi är vana att arbeta under pågående drift, vi förstår kundens kärnverksamhet och kraven på att entreprenören snabbt och yrkeskunnigt ska åtgärda fel för att minimera driftstopp samt åtgärder rörande, hälsa, miljö och säkerhet på anläggningarna.

Hansa Byggpartner startade 1 september 2011, men rötterna för verksamheten har funnits i Oljibe sedan 1950-talet. Under stort ansvar och med högsta servicegrad vill vi bygga ständigt nya förtroenden hos våra kunder. Under hösten 2020 bytte vi namn från Hansa Oil AB till Hansa Byggpartner AB.

Lediga tjänster

Vi söker snickare med hög servicenivå

Du kommer ingå i ett team som jobbar med allt från mindre service & underhållsarbeten till större entreprenader på bensinstationer & butiker, runt hela Sverige.

Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att förstå och se helheten, och är ansvarsfull och trivs med en hög frihetsgrad och ett arbete där du kan växa i din roll. Är du bekväm med betong- samt plåtarbeten är det meriterande.

Du som söker bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då arbetet innebär kundkontakt. Då vi arbetar mobilt är goda IT kunskaper bra att ha.

Då vi jobbar i hela Sverige får du ej vara främmande för att bo borta måndag till torsdag.

B-körkort, yrkesbevis samt svenska i tal & skrift är ett krav

Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Kontoret är beläget i Stockholm och intervjuer sker i första hand där.