Hansa Byggpartner, är ett traditionellt byggnadsföretag som är nischat mot bensinstationer & butiker. Vi utför service, underhåll samt om- och tillbyggnationer på bensinstationer.

Vi är ett snabbt växande team som har flera gemensamma nämnare, vi gillar att vara ett serviceföretag i ordets rätta bemärkelse och vi har alla en speciell känsla för bensinstationer och butiker. Det är också stimulerande att som serviceentreprenör få vara med i en ständig utveckling av nya koncept och produkter inom branschen.

Vi är vana att arbeta under pågående drift, vi förstår kundens kärnverksamhet och kraven på att entreprenören snabbt och yrkeskunnigt ska åtgärda fel för att minimera driftstopp samt åtgärder rörande, hälsa, miljö och säkerhet på anläggningarna.

Hansa Byggpartner startade 1 september 2011, men rötterna för verksamheten har funnits i Oljibe sedan 1950-talet. Under stort ansvar och med högsta servicegrad vill vi bygga ständigt nya förtroenden hos våra kunder. Under hösten 2020 bytte vi namn från Hansa Oil AB till Hansa Byggpartner AB.

Lediga tjänster

För tillfället har vi inga lediga tjänster men tror du att du är rätt person för Hansa är du välkommen att skicka en spontan ansökan till ulrika@hansabyggpartner.se

Vi ser fram emot att höra av dig!