Hansa Byggpartner, är ett traditionellt byggnadsföretag som är nischat mot bensinstationer & butiker. Vi utför service, underhåll samt om- och tillbyggnationer på bensinstationer.

Vi är ett snabbt växande team som har flera gemensamma nämnare, vi gillar att vara ett serviceföretag i ordets rätta bemärkelse och vi har alla en speciell känsla för bensinstationer och butiker. Det är också stimulerande att som serviceentreprenör få vara med i en ständig utveckling av nya koncept och produkter inom branschen.

Vi är vana att arbeta under pågående drift, vi förstår kundens kärnverksamhet och kraven på att entreprenören snabbt och yrkeskunnigt ska åtgärda fel för att minimera driftstopp samt åtgärder rörande, hälsa, miljö och säkerhet på anläggningarna.

Hansa Byggpartner startade 1 september 2011, men rötterna för verksamheten har funnits i Oljibe sedan 1950-talet. Under stort ansvar och med högsta servicegrad vill vi bygga ständigt nya förtroenden hos våra kunder. Under hösten 2020 bytte vi namn från Hansa Oil AB till Hansa Byggpartner AB.

Lediga tjänster

Vi söker snickare med hög servicenivå

 

Är du en person som trivs med frihet under ansvar? Gillar du ett högt tempo med snabba beslutsvägar? Tycker du om att jobba med mobila lösningar och har ett miljöfokus? Då kanske vi är rätt för dig!

 Hansa Byggpartner är ett litet företag med kunden i fokus. Service och hållbarhet är viktigt för oss och vi ska alltid känna oss stolta över vårt arbete.

 Ett jobb hos oss innebär att du ingår i ett team som jobbar med allt från mindre byggservice & underhållsarbeten till större entreprenader till mesta del på bensinstationer eller butiker runt om i hela Sverige.

 Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har ett tekniskt intresse och en vilja att förstå och se helheten, du är ansvarsfull och trivs med ett arbete där du kan växa i din roll. Är du bekväm med betong samt plåtarbeten är det meriterande.

Arbetet varierar stort och ett axplock av våra olika entreprenader är ombyggnationer av butiker, renovering av tvätthallar, byggnation av toaletter och mycket annat.

Du som söker ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då arbetet innebär mycket kundkontakt. Då vi arbetar mobilt är goda IT kunskaper bra att ha. Då vi har projekt som sträcker sig över hela Sverige, kan övernattningar ske, måndag till torsdag.

B-körkort, yrkesbevis samt svenska är ett krav

Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tjänsten är en heltidsanställning.

Är du intresserad och känner att du vill vara med i vårt team maila din ansökan till ulrika@hansabyggpartner.se

Jag vill inte bli kontaktad av någon form av rekryteringsfirma.

Vi ser fram emot att höra av dig!