Hansa Byggpartner, är ett traditionellt byggnadsföretag som är nischat mot bensinstationer & butiker. Vi utför service, underhåll samt om- och tillbyggnationer på bensinstationer.

Vi är ett snabbt växande team som har flera gemensamma nämnare, vi gillar att vara ett serviceföretag i ordets rätta bemärkelse och vi har alla en speciell känsla för bensinstationer och butiker. Det är också stimulerande att som serviceentreprenör få vara med i en ständig utveckling av nya koncept och produkter inom branschen.

Vi är vana att arbeta under pågående drift, vi förstår kundens kärnverksamhet och kraven på att entreprenören snabbt och yrkeskunnigt ska åtgärda fel för att minimera driftstopp samt åtgärder rörande, hälsa, miljö och säkerhet på anläggningarna.

Hansa Byggpartner startade 1 september 2011, men rötterna för verksamheten har funnits i Oljibe sedan 1950-talet. Under stort ansvar och med högsta servicegrad vill vi bygga ständigt nya förtroenden hos våra kunder. Under hösten 2020 bytte vi namn från Hansa Oil AB till Hansa Byggpartner AB.

Lediga tjänster

Vi expanderar och söker nu serviceelektriker

 

Hansa Byggpartner är inne i en expansionsfas och vi söker nu elektriker till våra ny avdelning. Är du rätt person för oss?

 Är du en person som trivs med frihet under ansvar? Gillar du ett högt tempo med snabba beslutsvägar? Är du lösningsorienterad och har ett miljöfokus? Då kanske vi är rätt för dig! Vi är ett litet företag med kunden i fokus. Service och hållbarhet är viktigt för oss och vi ska alltid känna oss stolta över vårt arbete.

 Vi söker serviceelektriker med minst 5 års erfarenhet och ECY certifikat.

 Ett jobb hos oss innebär att du ingår i ett team som jobbar med allt från mindre service & underhållsarbeten till större entreprenader till mesta dels på bensinstationer eller butiker runt om i hela Sverige, men främst Mälardalen.

Du är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du har en vilja att förstå och se helheten, du är ansvarsfull och trivs med ett arbete där du kan växa i din roll..

Arbetet varierar stort och ett axplock av våra olika entreprenader är ombyggnationer av butiker, renovering av tvätthallar, serviceplatser och mycket annat.

Du som söker ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då arbetet innebär mycket kundkontakt. Då vi arbetar mobilt är goda IT kunskaper bra att ha. Meriterande om du har utbildning inom: Elinstallationsregler, EVA & kontroll före driftsättning.

B-körkort samt svenska är ett krav

Tjänsten är en heltidsanställning.

Låter det intressant, sök via länken nedan:

https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-stockholms-stad/hansa-byggpartner-ab/vi-expanderar-och-soker-nu-serviceelektriker/2156614#0